Cartes per Restaurants

Donada la desescalada després del confinament per la COVID-19  que patim en l’actualitat hem posat en mans dels nostres clients una solució eficaç per garantir la seguretat d’empleats i clients.

Solucions tecnològiques

La combinació de documents en PDF penjats a Internet i/o d’imatges (inclòs una combinació d’ambdues) fa que el client no hagi de tocar les cartes del restaurant i per tant es minimitza el risc de contagi.

CREACIÓ DE QR

Posem a la teva disposició de fitxers amb codis QR perquè els puguis incorporar mitjançant adhesius de vinil fàcils de netejar.

DISSENY EVOLUTIU

Totes les actualitzacions i modificacions de disseny de la teva pàgina web, sempre que ho necessitis, sense costos afegits.

 

DISSENY PROFESSIONAL

Un equip de professionals al teu costat per assessorar-te i plasmar l’essència de la teva empresa a la xarxa.

MULTIIDIOMA

Tingues la carta traduïda de manera professional a tots els idiomes que vulguis o incorpora el traductor automàtic de Google.

ENLLAÇOS

Crea tants enllaços com vulguis a la pàgina web per generar trànsit de visites i donar una informació més completa als usuaris.

GOOGLE MAPS

Ubica la teva empresa al mapa de Google per informar els usuaris de la teva localització i potenciar els contactes locals. .

IMATGES I VÍDEOS

Podem incloure galeries d’imatges com desitgis a la carta i incorporar vídeos des del Youtube o el Vimeo per tal d’oferir el màxim de contingut audiovisual.

DOCUMENTS ADJUNTS

Puja documents adjunts de formats diversos amb informacions addicionals i dona la possibilitat als usuaris que se’ls descarreguin des de la carta.

NOTÍCIES

Dona a conèixer notícies o novetats de la teva empresa als usuaris que et visitin i genera activitat a la teva pàgina web. .

GOOGLE MAPS

Des de la mateixa carta podem enllaçar amb el teu compte de Google Maps, d’aquesta manera obtindràs més valoracions

AGENDA

Si disposes d’un sistema de reserves en línia podem enllaçar-lo i que els clients puguin fer una nova reserva. Si no el tinguessis podem assesorar-te.

OPTIMITZACIÓ PER A MÒBIL

Guanya accessibilitat per tal que els usuaris puguin veure bé la teva pàgina web des de dispositius mòbils i tauletes. .

ASSESSORAMENT PROFESSIONAL

T’assessorem a l’hora de treballar el contingut de la teva pàgina web perquè sigui el màxim d’optimitzat per als cercadors.

ESTADÍSTIQUES AVANÇADES

Consulta les estadístiques de Google Analytics per analitzar l’activitat de la teva pàgina web: nombre de visites, pàgines més vistes, procedència de les visites, etc.

ALLOTJAMENT SEGUR

Sigues present a internet amb la màxima seguretat i amb la garantia de servidors de qualitat. Amb una garantía d’estabilitat 99.8%

PLATAFORMES DE PAGAMENT

Ofereix als usuaris la possibilitat d’efectuar el pagament per diverses plataformes: PayPal, targeta de crèdit (TPV virtual), transferència bancària i contra reemborsament.

Algunes de les cartes que hem realitzat

Las Brasas Calafell

La Puesta del Sol

Louise Calafell

La Vermuteria del Mar

Sweet & Salat Calafell

La Bodegueta del Pa Torrat

BAR Calafell

Treballem junts!