Urgències WordPress

Aquest servei està pensat per a totes aquelles persones que han tingut un problema amb el seu web i aquesta ha deixat de funcionar, o no poden accedir a ella. (i que sigui feta en WordPress)

Hi ha diversos motius pels quals es pot arribar a aquesta situació:

  • Una actualització de WordPress fallida
  • La instal·lació o actualització d’un plugin incompatible
  • Una petita modificació manual de codi
  • Un atac massiu o d’un hacker

Amb més d’onze anys d’experiència treballant amb WordPress, ja hem vist de tot. En cas que et passi tal desgràcia i no puguis solucionar-la, aquí tens el meu servei d’emergències WordPress. Omple el formulari que pots veure a continuació, i ens posaré en contacte immediatament.

Cal tenir en compte que aquest és un servei de recuperació, en tot cas dependrà del proveïdor de hosting o del domini si són diferents servidors. Ho revisarem tot i passarem pressupost de què cal fer de manera detallada.

Tingueu en compte que en cap cas es tracta de fer canvis visuals o de continguts del web, com diem és un servei de rescat.

En acabar, si cal, donarem indicacions per fer els canvis que calguin perquè no torni a passar.

També cal dir que per poder fer una tasca de recuperació cal que ens doneu credencials per poder accedir, depenent el que sigui us direm quines calen, tot i això pot preparar accés d’administrador al WordPress i usuari i contrasenya d’accés als proveïdors de hosting i domini.

Accepto despesa

Politiques de privacitat

Si no es tracta d’una emergència, potser us interessen altres tipus de serveis, per tant us recomanem que contacteu pel formulari convencional i ens posarem en contacte al més aviat possible.