Comunicació Multimedia

Els teus clients són visuals, dóna’ls el que necessiten.
Canal Baix Penedès Serveis Multimèdia

+

CONTINGUT MULTIMÈDIA

Comunicació audiovisual

Creativitat · Professionalitat · Imatge de marca

Emmarcat dins l’estratègia digital considerem les publicacions en vídeo com una eina molt poderosa de persuasió i fidelització.

l

CONTINGUT ORIGINAL

Ens posem a la teva pell, dissenyem les produccions per que el teu public objectiu senti que li dones el que li cal.

SESSIÓ FOTOGRÀFICA

Acompanyant els vídeos corporatius podem, de manera opcional, fer sessions fotogràfiques en els que mostrar el producte amb més força.

FORMAT DE VIDEO

No tot s’ha de tractar de la mateixa manera. Tanmateix no sempre cal un vídeo corporatiu, consensuarem el que realment et cal.

CANAL BAIX PENEDÈS

Gràcies al Canal Baix Penedès podem incloure la teva publicitat en els espais informatius. D’aquesta manera ens garantim la teva visibilitat en el moment. Un cop passa la notícia no editem els vídeos i històricament sempre hi seràs.

XARXES SOCIALS

El vídeo és un element transportable des del web cap a qualsevol xarxa social, els usuaris senten curiositat sobre aquest tipus de treball i ens dóna l’oportunitat de lluir completament el contingut de la marca.

FORMAT NOTICIARI.

S’ha de pensar en la comunicació com una cosa viva, de vegades un format d’informatiu és més eficient que un publicitari pur. T’ajudarem a triar el format que li cal al teu client. Encara dubtes del que li cal al teu negoci?

Treballem junts?

Si encara tens dubtes pots contactar amb nosaltres i mirem de acrarir-ho tot.

Encara ets a temps de poder destacar del teu entorn.

Serveis Multimèdia!

Polítiques de Privacitat