Característiques

Avança’t a les noves tecnologies i aprofita les múltiples possibilitats que t’ofereix el nostre servei web global perquè impulsis el teu negoci i no et quedis mai enrere!

Tot alló que fem

Pensem continuament amb tot el que li calen a les empresses de la zona, el nostre catàleg de serveis creix cada día… Si troves a faltar alguna cosa no esperis i contacta, de segur que podem fer-ho.

Disseny Web Professional a mida

DISSENY PROFESSIONAL

Un equip de professionals al teu costat per assessorar-te i plasmar l’essència de la teva empresa a la xarxa.

DISSENY EVOLUTIU

Totes les actualitzacions i modificacions de disseny de la teva pàgina web, sempre que ho necessitis, sense costos afegits.

 

DISSENY A MIDA

Exposa’ns la teva idea i nosaltres la treballem per oferir-te el disseny més modern, atractiu i òptim per a la teva pàgina web.

CONTINGUT 100% EDITABLE

MULTIIDIOMA

Tingues la web traduïda de manera professional a tots els idiomes que vulguis o incorpora el traductor automàtic de Google.

FORMULARIS PERSONALITZATS

Defineix els camps dels formularis de contacte de la pàgina web per obtenir les dades necessàries de les persones que contactin amb tu.

ENLLAÇOS

Crea tants enllaços com vulguis a la pàgina web per generar trànsit de visites i donar una informació més completa als usuaris.

AGENDA

Incorpora un mòdul d’agenda a la pàgina web i defineix les properes activitats de la teva empresa perquè els usuaris n’estiguin al cas.

NOTÍCIES

Dona a conèixer notícies o novetats de la teva empresa als usuaris que et visitin i genera activitat a la teva pàgina web. .

ÀREA PRIVADA

Gaudeix d’un espai privat per als usuaris que desitgis, perquè puguin veure o descarregar continguts específics de la pàgina web.

IMATGES I VÍDEOS

Crea tantes galeries d’imatges com desitgis a la pàgina web i incorpora vídeos des del Youtube o el Vimeo per tal d’oferir el màxim de contingut audiovisual.

DOCUMENTS ADJUNTS

Puja documents adjunts de formats diversos amb informacions addicionals i dona la possibilitat als usuaris que se’ls descarreguin des de la pàgina web.

GOOGLE MAPS

Ubica la teva empresa al mapa de Google per informar els usuaris de la teva localització i potenciar els contactes locals. .

Per a tots els mitjans.

OPTIMITZACIÓ PER A MÒBIL

Guanya accessibilitat per tal que els usuaris puguin veure bé la teva pàgina web des de dispositius mòbils i tauletes. .

POSICIONAMENT ALS CERCADORS

Suma posicions al cercador Google ja que aquest premia els webs adaptats a dispositius mòbils i tauletes.

BOTIGA EN LÍNIA

PLATAFORMES DE PAGAMENT

Ofereix als usuaris la possibilitat d’efectuar el pagament per diverses plataformes: PayPal, targeta de crèdit (TPV virtual), transferència bancària i contra reemborsament.

TARIFES EN FUNCIÓ DELS USUARIS

Aplica ofertes i descomptes als productes que desitgis en funció del grup d’usuaris i fidelitza els teus clients habituals.

TRANSPORT

Inclou el preu del transport a la pàgina web i ofereix als usuaris la possilibitat de rebre còmodament a casa els teus productes.

DESCOMPTES PER VOLUM

Ofereix descomptes als usuaris que adquireixin més d’un producte i garanteix-los les millors ofertes del teu sector.

OPTIMITZACIÓ PER A CERCADORS (SEO)

ASSESSORAMENT PROFESSIONAL

T’assessorem a l’hora de treballar el contingut de la teva pàgina web perquè sigui el màxim d’optimitzat per als cercadors.

PÀGINA WEB AMIGABLE

Gaudeix d’una pàgina web el màxim d’optimitzada per tal que els cercadors la indexin correctament i pugui aconseguir les primeres posicions.

CONTROL DE TÍTOLS I DESCRIPCIONS

Gestiona els elements clau per al posicionament: el títols i descripcions de cadascuna de les seccions de la teva pàgina web.

DIFUSIÓ I MÀRQUETING

XARXES SOCIALS

Permet als usuaris que et puguin seguir a les principals xarxes socials (Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, Pinterest, Youtube, Google+, etc.) i crea un enllaç des de la teva pàgina web.

CODIS QR

Genera codis QR de les seccions que desitgis de la teva pàgina web i facilitaràs l’accés als teus clients cap al contingut que més els interessi.

GESTIÓ DE COMENTARIS

Publica les opinions dels teus clients a la pàgina web i genera confiança com a empresa als nous contactes que et visitin.

ESTADÍSTIQUES AVANÇADES

Consulta les estadístiques de Google Analytics per analitzar l’activitat de la teva pàgina web: nombre de visites, pàgines més vistes, procedència de les visites, etc.

DOMINI, ALLOTJAMENT I CORREUS

DOMINI PROPI

Consolida la teva marca amb el registre d’un domini propi amb l’extensió que prefereixis (.com, .cat, .es, etc.).

ALLOTJAMENT SEGUR

Sigues present a internet amb la màxima seguretat i amb la garantia de servidors de qualitat.

BÚSTIES DE CORREU

Interactua amb els teus clients des d’un correu electrònic corporatiu lligat al teu nom de domini i gaudeix de fins a 10 bústies.

SUPORT TÈCNIC

Pots contactar amb el nostre departament de suport si et cal ajuda per configurar el correu electrònic o per a qualsevol consulta que tinguis.

ASSESSORAMENT I SUPORT

ATENCIÓ PERSONALITZADA

El nostre departament de suport és al teu costat per resoldre qualsevol dubte que tinguis, tant per telèfon com per correu electrònic.

FORMACIÓ

T’oferim formació personalitzada presencial o telefònica del programa d’administració de la pàgina web per tal que puguis modificar-ne el contingut quan ho desitgis.

Formació a distància

Formació com eina de creixement.

Tal com anem preparant formacions les anem col·locant a la nostra eina de formació permanent. Pots accedir-hi per poder créixer tal com ho fa el mercat i que la teva empresa no quedi enrere.

Tots els nivells!

Tots els nostres clients tenen accès als móduls de formació que preparem i actualitzem continuament

 

Demana'ns el que et cal.

Si pel que sigui no trobes el que et cal contacta i mirem el que passa, segurament l’estem preparant i sortirá en breu, malgrat això no dubtis en preguntar.

Treballem junts!